top of page

ONTSTOPPINGSDIENST IN HASSELT

Snel en vakkundig ontstoppen

Is uw bad, douche, wc of lavabo verstopt? Een ontstoppingsdienst regio Hasselt nodig? Zit u met een vervelende rioolgeur in huis? Als de nood het hoogst is, is het tijd om Algemene Bouwwerken Mondelaers Ronny & Zonen te contacteren! Onze expertise als veelzijdig aannemer in heel Hasselt eindigt niet bij renovatiewerkendakwerkenGyprocwerkenisolatiewerken en vloerwerken , we beschikken ook over een eigen hersteldienst voor ontstoppingen. Van het ontstoppen van een toilet of huishoudelijke buizen tot het draineren van een voetbalveld: Algemene Bouwwerken Mondelaers Ronny & Zonen klaart de klus, bij particulieren en professionals.

VRAAG MEER INFO OF EEN OFFERTE AAN!

Choose File
Choose File

Bedankt voor uw bericht!

ONTSTOPPEN MET CAMERA-INSPECTIE

Een afvoer ontstoppen? Algemene Bouwwerken Mondelaers Ronny & Zonen is uw professionele ontstoppingsdienst in heel Hasselt. Hiervoor beschikken we over alle nodige apparatuur om een verstopping snel en voorzichtig te verhelpen. Dankzij een eigen camera-inspectie kunnen we een verstopping razendsnel opsporen. Zo kunnen we breuken in leidingen vaststellen tot op 30 meter afstand! Hierdoor vermijden we onnodig breek- en kapwerk en garanderen we een vlotte interventie.

RIOLERINGSWERKEN

ONTSTOPPING IN HASSELT? VERSTOPPEN IS ONMOGELIJK BIJ ALGEMENE BOUWWERKEN MONDELAERS RONNY & ZONEN. CONTACTEER ONZE ONTSTOPPINGSDIENST METEEN!

bottom of page