Ontstoppingsdienst in Hasselt

Snel en vakkundig ontstoppen

Is uw bad, douche, wc of lavabo verstopt? Ontstoppingsdienst regio Hasselt nodig? Zit u met een vervelende rioolgeur in huis? Als de nood het hoogst is, is het tijd om Algemene Bouwwerken Mondelaers Ronny & Zonen te contacteren! Onze expertise eindigt niet bij renovatiewerken, dakwerken, Gyprocwerken, isolatiewerken en vloerwerken , we beschikken ook over een eigen hersteldienst voor ontstoppingen. Van het ontstoppen van een toilet of huishoudelijke buizen tot het draineren van een voetbalveld: Algemene Bouwwerken Mondelaers Ronny & Zonen klaart de klus, bij particulieren en professionals.

vraag meer info of een offerte aan!

Ontstoppen met camera-inspectie

Een afvoer ontstoppen? Algemene Bouwwerken Mondelaers Ronny & Zonen is uw professionele ontstoppingsdienst in heel Hasselt. Hiervoor beschikken we over alle nodige apparatuur om een verstopping snel en voorzichtig te verhelpen. Dankzij een eigen camera-inspectie kunnen we een verstopping razendsnel opsporen. Zo kunnen we breuken in leidingen vaststellen tot op 30 meter afstand! Hierdoor vermijden we onnodig breek- en kapwerk en garanderen we een vlotte interventie.

Ontstopping in Hasselt? Verstoppen is onmogelijk bij Algemene Bouwwerken Mondelaers Ronny & Zonen. Contacteer onze ontstoppingsdienst meteen!